Svet-Stranek.cz
NEHTOVÉ A KOSMETICKÉ STUDIO
L E N T R A

Úvod:NEHTOVÉ A KOSMETICKÉ STUDIO

Úvod

Nabízím širokou škálu služeb pro pohodlí a krásu Vašich nehtů.
V nehtovém studiu provádím manikúru.
CND shellac, Gel lak platinum Booster, modeláž nehtů UV gelem, která vypadá přirozeně a působí pěstěně. Gelové nehty se vyznačují svou trvanlivostí, pružností a odolností. Zdobím decentní ruční malbou klasickou francií nebo extravagantním zdobením různými kamínky, plíšky, nitkami, razítky ap. Pracuji s profesionálním materiálem vysoké kvality.

Kosmetické ošetření provádím u me v salonu s novou značkou
René D'essay
Italská dermokosmetika a kosmeceutika René D'essay má 30letou tradici a je vyvíjena skupinou odborníků z oblasti biochemie, fyziky, farmakologie a biologie. 
Ve vlastních laboratořích vyvíjí a vyrábí kosmetické produkty a přístroje. Klade důraz na vysokou kvalitu a účinnost, proto většina ošetření má i studie účinnosti a mnohá z nich jsou patentována. Zaměřuje se především na zdravou a krásnou pokožku a intenzivní omlazení.
Společnost René D'essay získala nejdeno ocenění za inovace a vysokou kvalitu. Je vyráběna těmi nejmodernějšími postupy v souladu s přírodou a v harmonii s lidským tělem primárně z přírodních zdrojů.

V René D'essay nenajdete: parabeny, geneticky modifikované přísady, syntetickou parfemaci a barviva, syntetické emulgátory, petroláty, silikony, parafín, minerální oleje. Není testována na zvířatech a je biologicky odbouratelná. Vhodná i pro vegany.



Firma L E N T R A je umístěna budově MěKS Slavonice v 2.patře. Tato budova je postavena v ulici Svatopluka Čecha čp.103. V připadě příjezdu Vaším vozidlem je možno využít prostorné parkoviště u zdravotního střediska.

tel: +420 777 613 679
e-mail : lenkaj78@seznam.cz
www.lentra.firemni-stranky.cz
Objednávky lze vyřídit osobně nebo po telefonické domluvě.
návštěvníků stránky
celkem88 143
tento týden65
dnes21